Fragt kun 25,- direkte til din dør / Fri fragt over 350,- / Dansk leverandør / Hurtig levering på 2-3 hverdage

Udviklet og testet af hud- og øjenlæger

MAKEUP TIL SENSITIVE HUDTYPER OG ALLERGIKERE

Vi fremstiller vore produkter med omtanke, så kvinder med sensitive øjne, kontaktlinsebrugere og allergi har mulighed for at bruge makeup uden hud- eller øjenirritation. Hele serien er testet af anerkendte europæiske øjen- og hudlæger. Vi anvender sikre, og så vidt muligt, naturlige ingredienser så hudens sundhed bevares. Vi tilbyder pengene-tilbage-garanti, hvis du oplever hudirritation efter brug af et af vore produkter, og de fleste af vore produkter er veganske.
Ifølge dansk lovgivning pr 1/7 2019 må vi ikke længere reklamere med, at HYPOAllergenic er en parabenefri serie, da parabener er godkendte til brug i kosmetik i EU. Hvis du foretrækker parabenefri produkter, vil vi anbefale dig at kigge under hvert produkts ingrediensliste her på siden. Her kan du let se alle ingredienser, så du kan undgå produkter med ingredienser du ikke ønsker.

HYPOAllergenic makeup er velegnet til alle hudtyper – dog specielt udviklet til sensitiv, sart hud. Når vi udvikler vore produktformler, tager vi hensyn til almindelige livsstilsudfordringer som stigende luftforurening og udsættelse for kemi, stress og mængden af de forarbejdede fødevarer vi indtager. Tendenser der skaber allergi og irriteret hud.

HYPOAllergenic er vores svar på den moderne kvindes krav om sund hud uden irritation. Vi følger de hotteste makeuptrends – bare fordi HYPOAllergenic Makeup er allergivenligt og udviklet til sensitiv hud, behøves det ikke være kedeligt!
Hos os går høj kvalitet, ærlighed og rimelige priser hånd i hånd. Vi tror på slow-living. Vi tror på, at vi skal passe på os selv og på miljøet. HYPOAllergenic er til alle kvinder, der ønsker at fremhæve deres egen styrke og skønhed.

We define Beauty every day for the sensitive.